Welkom bij het team van IRIS Connect!

Samen doen wij er alles aan doen om ervoor te zorgen dat leerkrachten in heel Nederland een leven lang kunnen leren.

Berend Kerkhoff Berend Kerkhoff Adviseur IRIS Connect

Als je IRIS Connect een gezicht zou moeten geven dan zal bij veel mensen Berend tevoorschijn komen. Berend werkt al vanaf het allereerste moment dat wij in de Benelux aan de slag gingen bij IRIS Connect. In al die jaren sprak hij honderden, dan niet duizenden, leerkrachten, coaches, ICT’ers, managers en directies. Zijn ervaring spreekt boekdelen. Hij kent de valkuilen en de successen en deelt deze graag met je!

“Ik ben er trots op dat veel scholen aantoonbare verbeteringen in hun professionalisering ervaren en ik kan er enorm van genieten als een leerkracht een persoonlijke ontwikkeling doormaakt. Ik vind het belangrijk dat wij samen borgen wat goed is, en werken aan wat er beter kan.” Stuur Berend een bericht 06 - 55 82 71 37
Lise Vloet Lise Vloet Adviseur IRIS Connect

Vrolijker dan Lise ga je ze niet tegenkomen! Met haar natuurlijke positivisme neemt Lise onderwijsinstellingen die onbekend zijn met IRIS Connect bij de hand en laat ze leerkrachten stap-voor-stap kennismaken met de voordelen die professionalisering met zich meebrengt. Ook heeft Lise contact met onderwijsinstellingen die al met IRIS Connect werken en kijkt ze samen met de betrokkenen naar hoe wij ze nog meer kunnen ondersteunen in hun proces naar een leven lang leren.  

“Ik spring graag in het diepe, lekker buiten mijn comfort zone. IRIS Connect zet ik zelf in om terug te kijken op mijn, vaak spontane, acties of om mijn collega’s om feedback te vragen en kennis op te doen om zo mijn energie positief in te zetten.” Stuur Lise een bericht 06 - 89 97 15 89
Joyce Raanhuis Joyce Raanhuis Adviseur IRIS Connect

Joyce is een expert wat betreft een leven lang leren. Momenteel werkt ze, naast haar werk voor IRIS Connect, aan haar promotieonderzoek over CPD (Continuing Professional Development). Ze heeft tevens ervaring met lesgeven binnen het hoger onderwijs en het werken aan verschillende (onderzoeks-)projecten in scholen. Hierdoor kent zij als geen ander de theorie achter de praktijk en helpt met haar kennis en ervaring de onderwijsinstellingen die in Nederland met IRIS Connect werken. Ze bespreekt graag de mogelijkheden om IRIS Connect als een integraal onderdeel van de professionalisering binnen jullie school in te zetten met jullie, of spart hoe het platform gebruikt kan worden voor onderzoeken binnen scholen.

Oh... en je gaat het niet snel merken, maar dat doet ze vanuit Zuid-Afrika! via video en telefoon staat ze met haar advies- en consultatiegesprekken dagelijks tientallen onderwijsinstellingen te woord.

“Ik vind het waardevol dat ik mijn theoretische kennis kan combineren met de praktijk van leerkrachten. Dit is een sterke mix en ik merk dat zowel de leerkracht als ikzelf altijd met nieuwe inspiratie, plannen en ideeën uit een gesprek komen.” Stuur Joyce een bericht
Madelon te Lintum Madelon te Lintum Marketeer IRIS Connect

Zie jij wel eens een nieuwsbrief of post op onze social media kanalen langskomen? Grote kans dat Madelon hier achter zit. Ze spreekt regelmatig met onderwijsinstellingen die hun verhaal met ons willen delen en zorgt ervoor dat deze verhalen voor iedereen zichtbaar worden. Wil jij ook je IRIS Connect of leven lang leren ervaring met ons delen? Neem dan eens contact op met Madelon!

“Wanneer je iedere dag iets van jezelf leert, hoe klein ook, groei je iedere dag als mens. Met deze mindset ga ik door het leven, en daarom vind ik het ook zo leuk om met onderwijsprofessionals te praten over een leven lang leren!” Stuur Madelon een bericht 0689971550

Support

Ook na de implementatie van IRIS Connect staan we natuurlijk voor je klaar. De IRIS Connect supportafdeling helpt bij eventuele storingen en gebruikersvragen. Bovendien organiseren we terugkomdagen zodat gebruikers ervaringen kunnen uitwisselen.


Maandag t/m vrijdag - 8:00 en 17:00

0316 - 74 53 30